Styret

Presentasjon av styremedlemmene

President
Sarha Emilie G. Ingvaldsen

24 år og bosatt i Brumunddal . Western har ligget hjerte nærmest oppigjennom alle årene med hest. Kan vell ha noe med att pappa har gitt stafett pinnen videre innen denne delen av hestesporten. Breaking Ice er min følgesvenn på fire bein, vi har 16 år sammen og konkurert mye oppigjennom. Vi har holdt oss til allround klasser, men vi er med på alt som er gøy.

Visepresident
Linda Johansen

 42 år og har drevet med hest i sånn ca 22 år.

 Jeg fikk opp øynene for western ridning for 8år siden og dette var noe jeg likte veldig godt.

 Er western hobby rytter, men har konkurrert litt i roping og  andre time events grener. 

Jeg er eier av 2 hester en snill varmblods vallak med navnet Prince og ei nydelig Blue Roan Tobiano Paint  hoppe på 8 måneder med navnet Whiskey. 

Jeg har også ei paint hoppe på fôr med navnet Mystic, dette er da mor til Whiskey.

Kasserer
Lene Chritin Foss

34 år og har drevet med hest siden jeg var 6 år. Har en forkjærlighet for western,Har de siste årene vært hobby rytter, men har tidligere prøvd meg i Trail for en del år tilbake.. Eier selv tre kaldblodshester, Myrviks Dokka, Kleppe Stilken og Vinnie Elden. Håper og få prøvd litt forskjellige westeren klasser med to av hestene framover

Sekretær
Julie Sveen

Jente på 17 år fra Stange. Har drevet med hest fra ung alder, jeg har ridd en del sprang men nå vil jeg satse på western.

Jeg har ikke egen hest for øyeblikket, men er heldig å få låne noen her og der. Har ikke startet noe innen western enda, men planen er å starte noe innenfor reining eller trail dette året. Gleder meg til å se hva året bringer!

Styremedlem
Knut Erik Ihlang

64 år

Har hatt innetresse for hest siden ungdommen men har ikke hatt annledning til å ha egne hester før 2000. Har bestandig hatt innteresse for Westernridning og turridning, har for tiden en kalblods en araber og en pinto.

Styremedlem
Tommy Stormyrengen

 42 år, har drevet med hest i 3år nå og har aldri drevet med hest tidligere.  Liker western ridning og har på sikt lyst til å drive med barrel race.

 På gården er jeg sameier av 2 hester, sammen med Linda, en snill varmblods vallak med navnet Prince og et nydelig nydelig Blue Roan Tobiano hoppe føll med navnet Whiskey.

Har også ei paint hoppe med navnet Mystic, dette er da mor til Whiskey og det er denne jeg rir litt små turer med.

Styremedlem
Geir Ingvaldsen

En en godt voksen Cowboy. Drevet med westernridning siden slutten av 90 tallet. Spesialisert meg på horsemanshipp, hengerlasting og miljøtrenig.

Vara
Ragnhild Engen

Jeg bor på Sørli Gård i Brumunddal, og driver en liten rideskole for barn her. Det er grunnleggende ridning og hestestell. Vi har 4 store hester og 6 shetlandsponnier.

Jeg har holdt på med hest i 46 år, og har prøvd de fleste grener. Syns prinsippene i westernridning fungerer godt. Turridning ligger hjertet nærmest, samt å lære kommende hestefolk, grunnleggende hestevett og hestevelferd.